Wij staan in voor een holistische aanpak van de deur. De totale ontzorging van onze klanten op gebied van hun deurenpark is onze missie. Als het maar met deuren te maken heeft. We get it done!

Nationaal

Wij zijn drietalig en actief over het hele Belgische grondgebied

B2B

Wij zijn een professionele dienstenleverancier. Onze klanten zijn (vaak grotere) organisaties uit sectoren zoals zorg, retail, industrie, facilities, bouw, pharma, openbare sector, enz.

All in

Eén partner voor installaties, service, onderhoud en groothandel. Alle types deuren, alle merken en alle onderdelen van deuren.

Alle types deuren

Wij intstalleren, herstellen en onderhouden alle types van deuren. Automatische draai-en schuifdeuren, zelfsluitende deuren maar ook manuele deuren. We hebben de expertise om te werken aan deuren met specifieke functies zoals hermetische deuren, branddeuren, deuren met toegangscontrole en nooduitgangen. 

Alles van de deur

Wij combineren een breed gamma van expertises die ons in staat stellen om mechanische, elektrische en elektronische ingrepen uit te voeren. Wanneer nodig worden we aangevuld door en coördineren wij de activiteiten van ons uitgebreid netwerk van partners zoals schrijnwerkers, glazenmakers, steenhouwers, metaalbewerkers, enz.


Alle merken

Wij zijn merkonafhankelijk en zoeken altijd naar de beste oplossing voor onze klanten. Wij beschikken over een grote voorraad aan onderdelen en werken samen met de belangrijkste fabrikanten van deurcomponenten, zowel op gebied van deurbladen als van hang-en sluitwerk en van automatisatie.


Waarde(n)gedreven

De jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat het volgen van deze principes leidt tot een grotere waardecreatie voor onze klanten en een aangename werkomgeving voor onze collega's. Daarom krijgen deze waarden een concrete invulling zowel intern als extern.


De vier kernwaarden van Allocking 

Transparantie

Vanuit een datacentrische benadering brengen wij uw volledig deurenpark in kaart. Met de Allocking Door Report krijgt uw een overzicht van het inventaris van uw deuren, van de algemene deurstaat, de status van het onderhoud, de uitgevoerde interventies enz.

Efficiëntie

Dankzij onze grote stock aan onderdelen kunnen we snel herstellingen uitvoeren. Wij kunnen ook in functie van uw specifiek deurenpark bepaalde onderdelen van bepaalde merken pro-actief in stock nemen.

Ons Tech Team beschikt over een breed scala aan expertises. We ontwikkelen intern een systeem van diversificatie enerzijds van actieve kennisdeling anderzijds om op zoveel mogelijk verschillende deuren te kunnen werken.

Daarnaast stellen onze Customer Success Managers dagdagelijks alles in het werk om een aan de hand van een optimale planning onze techniekers in functie van uw noden op het juiste moment tot bij de juiste deur te krijgen.

Veiligheid

Ons Tech Team is gewoon om aan de hoogste veiligheidsnormen te beantwoorden. We werken in sectoren zoals farma en industrie waarvoor veiligheid centraal staat. Bovendien spelen deuren een fundamentele rol in het veiligheidsbeleid van gebouwen. 

Allocking is op bedrijfsniveau VCA** gecertificeerd.

Hartelijkheid

Bij Allocking geloven we sterk in het fundament van hartelijkheid als een van onze kernwaarden. In de technische wereld van onderhoud en herstelling van deuren is het van essentieel belang om niet alleen vakbekwaamheid te bieden, maar ook een warme en gastvrije benadering te hanteren. 

Onze toewijding aan hartelijkheid gaat verder dan alleen technische expertise; het is een belofte om elke klant met vriendelijkheid te behandelen, empathie te tonen en een service-ervaring te bieden die niet alleen doeltreffend, maar ook hartverwarmend is. 

Bij Allocking gaan we de extra mijl om een hartelijke indruk achter te laten, want we begrijpen dat vriendelijkheid de sleutel is tot duurzame relaties en tevreden klanten.

 Bestuur

David GILLAIN, CEO

David, onze Gedelegeerd Bestuurder, coördineert de verschillende teams binnen ons bedrijf. Met een rijke ervaring als ondernemer en in digitale transformatie heeft David zich opgeworpen tot een centrale figuur in ons team, waar hij zijn passie voor innovatie en bedrijfsstrategie inzet voor de groei en het succes van Allocking.

Mark MENGELS, Head of Business Development

Mark leidt Sales en Customer Success. Met jarenlange ervaring bij de wereldleider in toegang, begon Mark als technicus en klom op tot Service Director. Zijn diepgaande technische kennis gecombineerd met zijn toewijding aan klanttevredenheid, vormen de drijvende kracht achter zijn rol bij Allocking.