Welkom bij Allocking  - Uw expert in Veilige en Gebruiksvriedenlijke Automatische Deuren

Bij Allocking begrijpen we dat uw bedrijf soepel moet draaien, en daarom bieden wij hoogwaardige installatie-, reparatie- en onderhoudsdiensten voor automatische deuren.

Of het nu gaat om schuifdeuren, draaideuren, of andere geavanceerde toegangssystemen, ons team van deskundige technici staat klaar om uw specifieke behoeften te vervullen met een focus op veiligheid en gebruiksgemak.

Contacteer ons

Installatie van Automatische Deuren


Bij Allocking begrijpen we dat uw bedrijf soepel moet draaien, en daarom bieden wij hoogwaardige installatiediensten voor automatische deuren. Als officiële verdelers van gerenommeerde merken zoals "record" en "Label", streven we niet alleen naar efficiënte installaties, maar ook naar het verbeteren van de veiligheid en het gebruiksgemak van uw gebouwen. Of het nu gaat om schuifdeuren, draaideuren, of andere geavanceerde toegangssystemen, ons team van deskundige technici staat klaar om uw specifieke behoeften te vervullen met een focus op veiligheid en gebruiksgemak. 

Onderhoud, Upgrades en Modernisering


Bij Allocking hebben we niet alleen expertise in installatie en onderhoud, maar ook in het upgraden en moderniseren van bestaande deursystemen. Ons gespecialiseerde team kan uw huidige automatische deuren evalueren en voorstellen doen voor upgrades die niet alleen de prestaties verbeteren, maar ook voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen en technologische ontwikkelingen. Modernisering is een investering in de toekomst, waardoor uw deursystemen niet alleen veiliger worden, maar ook beter aansluiten bij de evoluerende behoeften van uw bedrijf.

Kwaliteit

  • Wij zijn trotse officiële verdelers van de automatische deursystemen van  “Label” en “record”. 
  • Wij werken met ervaren techniekers en hoogwaardige oplossingen.

Efficiëntie

Dankzij onze grote stock aan onderdelen kunnen we snel herstellingen uitvoeren. Wij kunnen ook in functie van uw specifiek deurenpark bepaalde onderdelen van bepaalde merken pro-actief in stock nemen.

Ons Tech Team beschikt over een breed scala aan expertises. We ontwikkelen intern een systeem van diversificatie enerzijds van actieve kennisdeling anderzijds om op zoveel mogelijk verschillende deuren te kunnen werken.

Daarnaast stellen onze Customer Success Managers dagdagelijks alles in het werk om een aan de hand van een optimale planning onze techniekers in functie van uw noden op het juiste moment tot bij de juiste deur te krijgen.

Veiligheid

Ons Tech Team is gewoon om aan de hoogste veiligheidsnormen te beantwoorden. We werken in sectoren zoals farma en industrie waarvoor veiligheid centraal staat. Bovendien spelen deuren een fundamentele rol in het veiligheidsbeleid van gebouwen. Veiligheid is in ons DNA.

Allocking is op bedrijfsniveau VCA** gecertificeerd.

Wij zijn uw partner in het verbeteren van de veiligheid en het gebruiksgemak van uw automatische deuren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om uw toegangsbehoeften te vervullen en u een gerust gevoel te geven wat betreft de installatie, onderhoud, upgrades en modernisering van uw automatische deuren.