Welkom bij Allocking - Uw expert in Nooddeuren

Bij Allocking zijn wij toegewijd aan het waarborgen van de veiligheid van uw gebouw door hoogwaardige nooddeuroplossingen te bieden. 

Met onze jarenlange ervaring zijn we experts in de installatie, reparatie, en het onderhoud van diverse nooddeursystemen, waaronder pushbars, elektrische pushbars en nooddrukkers.

Contacteer ons

Installatie van Push Bars

Onze gespecialiseerde installatieteams zorgen voor vakkundige en efficiënte plaatsing van pushbars op uw deuren. Of het nu gaat om nieuwe installaties of upgrades, wij hebben de expertise om aan al uw eisen te voldoen.

Reparatie en Onderhoud

Onze service stopt niet bij installatie. Wij bieden ook uitgebreide reparatie- en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw nooddeursystemen te allen tijde optimaal presteren. Preventief onderhoud is essentieel voor de betrouwbaarheid van uw beveiligingssystemen.


Bekijk onze formules

Ervaring met Stalen en Brandwerende Deuren

Wij hebben ruime ervaring met stalen deuren en begrijpen de specifieke uitdagingen en vereisten die hierbij komen kijken. Vertrouw op onze expertise voor de installatie en onderhoud van nooddeursystemen op stalen en brandwerende deuren.

Deurpompen

Optimaliseer de functionaliteit van uw deuren met onze hoogwaardige deurpompen. Wij helpen u bij de selectie, installatie en onderhoud van de juiste deurpompen voor uw situatie.

Nooddrukkers

Naast pushbars bieden wij ook oplossingen voor nooddrukkers en andere ontsluitingsmechanismes. Onze brede expertise stelt ons in staat om een volledig scala aan nooddeuroplossingen aan te bieden.


Deskundig advies, Kwaliteit en Maatwerk, daar staan we voor.

Zorg ervoor dat uw bedrijf beschermd is met de juiste nooddeuroplossingen. Neem met ons contact op onze hoogwaardige dienstverlening.