Welkom bij Allocking - Uw Expert in Elektrische Vergrendelde Deuren

Bij Allocking zijn we trots op onze jarenlange ervaring in elektrische vergrendeling, en we hebben ons gevestigd als een vertrouwde partner in de sector. 

Onze deskundige technici werken nauw samen met uw facility-team om de specifieke behoeften van uw bedrijf te begrijpen en oplossingen te bieden voor uw elektrich vergrendelde deuren die voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en efficiëntie.

Contacteer ons

Onze diensten:


  • Installatie: Vakkundige installatie van elektrische vergrendeling, aangepast aan de lay-out van uw gebouw en de specifieke beveiligingseisen.
  • Onderhoud: Regelmatig onderhoud om ervoor te zorgen dat uw elektrische vergrendeling deuren optimaal blijven functioneren en betrouwbaar zijn.
  • Herstelling: Snelle en efficiënte herstellingen in geval van storingen of schade aan uw elektrisch vergrendelde deuren.

Veiligheid op maat

Elektrisch vergrendelde deuren bieden een op maat gemaakte beveiligingsoplossing die kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. 

Of het nu gaat om gevoelige laboratoria, magazijnen met waardevolle inventaris of kantoren met beperkte toegang, elektrische vergrendeling zorgt voor een veilige en efficiënte oplossing.

Vergrendeling voor Geavanceerde Toegangscontrole

Elektrisch vergrendelde deuren spelen een sleutelrol in het handhaven van geavanceerde toegangscontrolemaatregelen, met specifieke aandacht voor beveiliging. 

Of het nu gaat om samenwerking met beveiligingsdiensten of het waarborgen van interne veiligheid, onze elektrische vergrendelingsoplossingen bieden een betrouwbare en effectieve methode om de toegang tot cruciale gebieden in uw bedrijf te beheren.


Jarenlange ervaring en grote voorraad

Bij Allocking bieden we een uitgebreide expertise in elektrische vergrendeling, met jarenlange ervaring in onderhoud, herstelling en installatie van deuren. 

Ons toegewijde team van ervaren technici garandeert op maat gemaakte oplossingen, ondersteund door onze grote voorraad hoogwaardige elektrische sloten. 

We onderhouden nauwe samenwerkingen met vooraanstaande producenten, waardoor we innovatieve technologieën kunnen integreren en altijd voorop blijven lopen in de sector. Kies voor Allocking voor professioneel vakmanschap, hoogwaardige producten en de zekerheid van betrouwbare elektrische vergrendelingsoplossingen.

Kies voor Allocking als uw partner in elektrisch vergrendelde deuren. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie op maat en ontdek hoe we de veiligheid en toegangscontrole van uw bedrijf kunnen verbeteren.