Welkom bij Allocking - Uw Expert in Branddeuren

Bij Allocking begrijpen we dat brandveiligheid van het grootste belang is voor uw bedrijf. 

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de vervanging van branddeuren, waardoor u gemoedsrust kunt hebben, wetende dat uw gebouw voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. 

Contacteer ons

Onze Diensten

  • Inventarisatie van Branddeuren: allesbegint met een duidelijk overzicht van alle branddeuren in uw gebouw. Wij hebben een methode en een rapportagetool ontwikkeld om dit in kaart te brengen. Samen kunnen we dan het onderhoud en de uit te voeren herstellingen inplannen in functie van uw budget en prioriteiten.
  • Onderhoud van Branddeuren: Regelmatig onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat uw branddeuren te allen tijde optimaal functioneren. Ons team van experts staat klaar om inspecties en preventief onderhoud uit te voeren, waardoor de betrouwbaarheid van uw brandbeveiligingssysteem wordt gewaarborgd. Bekijk hier onze formules.  
  • Vervanging van Branddeuren:  In gevallen waarin reparatie niet meer voldoende is, bieden wij ook diensten voor de vervanging van branddeuren. Wij begrijpen dat tijdige vervanging cruciaal is, en we zorgen ervoor dat dit proces efficiënt en professioneel wordt uitgevoerd.
  • Advies op Maat: Ons toegewijde team staat paraat om u te voorzien van deskundig advies op maat. Of het nu gaat om specifieke onderhoudsbehoeften, het kiezen van het juiste type deur of het beantwoorden van vragen over brandveiligheid, wij zijn er om u te ondersteunen.

ISIB-Certificering


  • E​rkend Vakmanschap : Allocking draagt met trots het ISIB-label, een erkenningsbewijs van ons hoogwaardige vakmanschap en toewijding aan kwaliteit in brandveiligheidsoplossingen.
  • Deskundig Advies: Als ISIB-gecertificeerde experts staan wij klaar om deskundig advies te bieden, afgestemd op uw specifieke behoeften en vereisten.
  • Naleving van Normen: Het ISIB-label bevestigt dat wij voldoen aan de strikte normen en regelgeving op het gebied van brandveiligheid en branddeurinstallaties.


Normen en Voorschriften


  • Geldigheid sinds 1 juli 2022: In België gelden sinds deze datum nieuwe normen en classificaties voor branddeuren. EI1-branddeuren zijn nu verplicht, wat afwijkt van veel Europese landen waar EI2- en Ew-branddeuren gangbaar zijn.


  • Onze Toewijding: Allocking staat garant voor de naleving van deze normen, waarbij we niet alleen voldoen aan wettelijke verplichtingen maar ook streven naar de hoogste veiligheidsstandaarden.

Kies Allocking en profiteer van het ISIB-label en onze toewijding aan strikte normen, waarbij uw veiligheid onze hoogste prioriteit is.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om uw specifieke behoeften te bespreken